VISS NOTIEK!

VISS NOTIEK!

 


PTC saiti,jeb peļņas iespējas internetā.


 Sveiki kārtējo reizi izmēģinu peļņas iespējas internetā-tāpat aiz nav ko darīt.Tātad šeit apskatīsim PTC saitu peļņas iespējas.Kas tad ir šis PTC?PTC vai Paid To Click ir  veids,kā nopelnīt papildus naudu apskatot konkrētajā PTC saitā kurā piereģistrējies reklāmas.Parasti  viena reklāma ilgst apmēram 30 sekundes.Par noskatīto reklāmu jūsu kontam pieskaita naudiņu,kas parasti ir 0,01$.Nav pārāk daudz,bet katrs šāds saits piedāvā apskatīt vairākas reklāmas dienā un tātad sanāk vairāk.Vēl viena iespēja piesaistīt papildus lietotājus par to saņemot apmēram 0,005$ par katru lietotāja noskatīto reklāmu.Katram šādam PTC saitam ir minimālā izmaksa,lai varētu izņemt naudu.Cik pats salasījos internetā ,tad ir tādi PTC saiti,kuri neizmaksā,tāpēc pagaidām piereģistrējos tādos,kuri pēc atsauksmēm ir vispopulārākie.Zemāk ievietoju arī banerus.Kas tad ir nepieciešams?Laba griba sērfot,e-pasts,iesaku https://www.mail.com/int/  vai https://gmail.com jo inbox.lv visur neiet.Vēlāk būs nepieciešams Paypal konts,lai naudu dabūtu uz savu kontu,bet tas uzreiz nav nepieciešams,jo reģistrējoties lauciņā pie Paypal e-pasta ieraksti tādu pašu e-pastu ar kuru reģistrējies,vēlāk uzstādījumos to var nomainīt.Kas grib var pievienoties un izmēģināt,vai arī ienākt citreiz un apskatīties,kā krājas centi uz maniem baneriem par pāris minūtēm ko pavadu dienā sērfojot:

www.v10rub.ru

Vairāk par visu šeit:PTC
Komentāri (1128)  |   Skatīts: 71670x   
Anonīms* - 2023-03-01 20:19
Sveiki

Es saņēmu 7000 eiro aizdevumu no stīvena fondiem, es redzēju liecību par sievieti, kura no viņiem saņēma aizdevumu, un tad es sazinājos, lai saņemtu aizdevumu, un mazāk nekā 24 stundu laikā mans aizdevums 7000 eiro tika ieskaitīts manā kontā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu stevenfunds@outlook.com vai whatspp +2347043593434

Richard Chadwick* - 2023-06-13 19:21
Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable condition from a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc.

Contact : Mr. Richard Chadwich
Contact Email: ribellodasilver01.finance@gmail.com
Whatsapp # : +380 50 591 6795


With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project.

We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

All relevant business information will be provided upon request.

BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!

If Interested kindly contact me via

Email:~ ribellodasilver01.finance@gmail.com

serious enquiry only.

Mr Mike * - 2023-11-21 21:50
Es esmu Maika Čērča finanšu aizdevums, likumīgs aizdevuma aizdevējs, mēs izsniedzam aizdevumus
uz personīgo kredītu, mājokļa kredītu, aizdevumiem automašīnas iegādei, studentu kredītam, parādiem
konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevumi un uzņēmumiem
ieguldīt un atrisināt finanšu problēmas utt ... mūsu aizdevumi viegli un dalīties
kapitāls 150 miljonu eiro apmērā, plāno aizdot privātpersonām īstermiņā un ilgtermiņā,
termiņš no 500 līdz 100 miljoniem eiro visiem nopietniem cilvēkiem,
uzticams, un integrēt tā vēlas veikt aizdevumu. Mana procentu likme 2%, ja
Jūs interesē mūsu aizdevuma piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar mums uz e-pasta adresi
Vārds: Maika kungs
E-pasts: agborloanfirm@gmail.com



- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ