VISS NOTIEK!

VISS NOTIEK!

 


Kas ir PayBox.me





Kādu laiku atpakaļ rakstīju,ka piedalos dažādos PTC saitos,kuros sērfoju un krāju centus,par apskatītajām lapām.Jau tad sērfojot biju uzdūries saitam PayBox.me.Toreiz īpaši uzmanību nepievērsu,bet tagad aiz neko darīt piereģistrējos.Apskatot Googlē izskatās,ka sākusies līdzīga ažiotāža,kā savu laiku ar Lockerz.Kas tad ir šis PayBox.me un ko viņš sola?Par reģistrāciju 25$,par dienas apmeklējumu 20$,par uzaicināto draugu 10$
.Vai kādreiz dabūsi naudu no PayBox.me?-Nezinu,bet,tas netraucē tev tur piereģistrēties(vēl,jo vairāk,ka viss ko prasa no tevis PayBox.me ir ielogoties katru dienu un viss,ja gribi vēl +20$).
Manas prognozes-vēlāk tiks prasīta maksa par PayBox.me kartes iegūšanu,lai varētu saņemt sakrāto naudu,bet lai nu paliek,vienmēr jau var izstāties!
Ko tad atradu Goolē?
Atsauksmes dažādas,ir kas saka,ka PayBox.me ir scam saits,tai pašā laikā paši atstāj savas referālu saites uz šo lapu.Ir kas arī tic šim visam.
Labākais komentārs visbiežāk atrodams netā:
Darbību uzsāk jauna interneta norēķinu sistēma -PayBox.me. Kamēr tā ir tapšanas un starta stadijā - reģistrēties var BEZ MAKSAS, un Jūsu PayBox.me. kontā nekavējoties tiks ieskaitīti $25. Katru dienu, ja Jūs ielogosieties saitā, tiks ieskaitīti vēl $20. Analoģiskā veidā tika palaistas sitēmas Yandex-money un money Mail.ru. Tādā veidā kompānija piesaista sev klientus, kas turpmāk izmantos šīs sistēmas pakalpojumus. Šodien viņi dāvina bonusus visiem pirmajiem klientiem par lojalitāti un palīdzību klientu piesaistē - tā ir normāla parādība tirgus ekonomikas laikmetā. Akcija nav pastāvīga,nenokavē iespēju iesaisīties!Nekādi ieguldījumi no Jums netiek prasīti.2011. gadā ir plānots aktivizēt šo apmaksas sistēmu un Jūs varēsiet iekrāto naudu pārskaitīt uz savu bankas kontu, vai arī iztērēt šo naudu pēc saviem ieskatiem, iegādājoties ko vērtīgu internetā.
 Nobeigumā.
 Ko tad es iegūšu ar šo rakstu?Tā kā PayBox šobrīd ir topā meklētājā,tad domāju,ka vairāk apmeklētājus savai lapai.Vai ari kādu nākamo PayBox.me lietotāju.Izveidoju pat savu PayBox.me baneri(šoreiz ar iestrādātu clik.1w.lv animāciju,jo bija jau pieredze ar baneru zagšanu!clik.1w.lv mans otrs saits par PTC un PayPal reģistrāciju)

Un visiem tiem,kas mēginās atstāt šeit savas referu saites:
1.Pirms spamo kautkur pārlasi kārtīgi PayBox.me noteikumus.
2. Laipni lūgti 1w.lv mājas lapu veidotājā-Izveido savu mājas lapu bezmaksas!Cerams skaidri izteicos-izveido pats savu mājas lapu.

Komentāri (4)  |   Skatīts: 5515x   
Jānis* - 2011-02-08 17:36
PayBox.me ir nerealizējams projekts. Pagājis pietiekams laiks lai tiktu savākti pietiekoši daudz darbinieku un programmu izlaistu no "kastes", kaut vai darbinātu tikai "kastē", bet ikdienas atrunas liecina ka nekas nenotiks, trūkst redzama progresa, viss rutinē un stāv uz vietas.

es* - 2011-02-08 17:53
Jā un es par to pašu.Katru dienu viņi maļ tur vienu un to pašu.Un sareizinot uzkrāto "naudu'' ar visiem dalībniekiem,izmaksa-tas ar nav reāli.Viss kaut kā ievilcies.

ozoliņššš* - 2011-02-14 00:28
jaa,untak isteniibaa to naudu nevar tak sanemt!:(


re* - 2011-02-14 01:36
Tā nauda ir virtuāla un moš vēlāk vares pret ko mainīt.


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ